2 augustus 2017

Een checklist voor een lastminute geboekte vakantie!

Sta je op het punt om te vertrekken naar je vakantiebestemming? Een fijne vakantie gewenst in dat geval! Er zijn echter steeds meer vakantiegangers die voor een lastminute vakantie naar het buitenland kiezen. Zij wachten tot het laatste moment met het boeken van hun vakantie, om te profiteren van financiële voordelen die lastminute vakanties ze biedt. Je kunt al snel tientallen euro’s tot een paar honderd euro besparen op je vakantie naar het buitenland als je voor een lastminute oplossing kiest. Houd er wel rekening mee dat je keuzemogelijkheden bij lastminute vakantie aanzienlijk kleiner zijn.
25 februari 2017

Waar gaat u lastminute vakantie naar toe?

Waar gaat u lastminute vakantie naar toe? Het lijkt steeds vaker een fenomeen te worden dat Nederlanders tot het allerlaatste moment wachten om een vakantie te boeken. Vaak weten ze niet waar ze naartoe moeten gaan, omdat ze denken dat het overal op de wereld kommer en kwel is. In de praktijk valt dat heel erg mee en is het lang niet zo erg als sommigen beweren. Sterker nog, vaak hebben personen juist de leukste vakantie op plekken waar anderen juist niet heen gaan. Deze mensen hebben achteraf spijt dat ze toch niet voor een bepaalde plek hebben gekozen. Het […]
23 februari 2017

Zorgeloos op vakantie

Zorgeloos op vakantie We kiezen steeds vaker voor een last minute vakantie en terecht want dit komt ons alleen maar goedkoper uit. Daarnaast is je vakantie bestemming een verassing, lekker spontaan dus! Maar hoe zit het met je voorbereidingen? We weten alleen dat we een zonnige land bezoeken maar de valuta dan? Met het hebben van een kredietkaart kunnen we op elk moment van de dag vertrekken en is het inwisselen van geld zorg voor later.
24 januari 2017

Welke documenten zijn verplicht voor op vakantie

Welke documenten zijn verplicht voor op vakantie? Wanneer u op vakantie naar het buitenland gaat is het belangrijk om bepaalde documenten bij u te hebben. Denk bijvoorbeeld aan uw paspoort of identiteitsbewijs, die u in ieder land verplicht bij u moet dragen. Naast de verplichte documenten is het raadzaam om een reisverzekering af te sluiten voordat u op vakantie gaat. Zo komt u niet voor grote financiële tegenslagen te staan bij ongelukken of bijvoorbeeld een diefstal in het buitenland. Een reisverzekering hoeft niet verplicht te worden afgesloten als u op vakantie gaat.