Last minute vakantie Duitsland

Wanneer je er even lekker tussenuit wilt, maar niet te ver wilt reizen is een last minute Duitsland de ideale oplossing. Duitsland is dan ook een zeer veelzijdig land, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur, de stranden en de rijke historie en cultuur. Een last minute Duitsland biedt dan ook voor iedere vakantieganger de perfecte reis tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Duitsland

Wellicht is het niet het eerste wat in je opkomt als je aan Duitsland denkt, echter kent het land veel natuur en biedt het de actieve vakantieganger veel mogelijkheden. Uiteraard kun je ook de historie en de cultuur van het land verkennen in één van de vele indrukwekkende steden, waaronder Berlijn en Hamburg.

Natuur

Duitsland beschikt over een rijke natuur en een veelzijdig landschap. Een last minute Duitsland boek je dan ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen naar de mooiste natuurgebieden, waaronder het Zwarte Woud. Ook beschikt het land over vele stranden aan de oost zeekust. Het Zwarte Woud ontdek je veelal al wandelend. Als wandel liefhebber kun je je hart dan ook ophalen in Duitsland. Ook kent Duitsland veel rivieren, waaronder de Rijn en de Moezel. In deze streken vind je grote wijngaarden en indrukwekkende steden met oude burchten en kastelen.

Stedentrip

Een last minute Duitsland kun je ook besteden aan een stedentrip naar één van de vele historische steden die het land rijk is. Uiteraard vind je veel van de Duitse cultuur en historie terug in Berlijn, bijvoorbeeld in de verschillende musea. Echter biedt het land nog meer kenmerkende steden, zoals Hamburg en Beieren. Laatst genoemde is natuurlijk bekend om het jaarlijkse Oktoberfest wat veel mensen trekt. In Hamburg ligt de grootste haven van Duitsland, je vindt dan ook veel water en bruggen in deze stad.

Wintersport

Ook voor de wintersport vakantie kun je een last minute Duitsland reis boeken. Het land telt dan ook vele mogelijkheden om van de sneeuw te genieten, bijvoorbeeld in Winterberg of Wurmberg. Winterberg ligt vlak aan de Nederlandse grens en biedt voldoende ski- en rodelpistes. Ook voor een goede langlaufroute ben je hier aan het juiste adres. Wurmberg ligt op ongeveer drie uur rijden van de Nederlandse grens. Deze bestemming kenmerkt zich door de drie grote skigebieden. Deze locatie beschikt over wel 10 kilometer aan skipistes.

Veelzijdig

Duitsland is dus erg veelzijdig. Dit maakt dat het land voor ieder vakantie type iets te bieden heeft. Je zult je dan ook niet snel vervelen in dit land.