Reisverzekering afsluiten

Als je op vakantie gaat, een stedentrip boekt of een weekendje weg gaat, kijk dan ook kritisch naar je reisverzekering. Wij hebben alle goedkope reisverzekeringen op een rij gezet in onze overzichtelijke vergelijker. Zo vind je in een aantal stappen jouw goedkoopste reisverzekering. Kies de dekking die je nodig hebt en de goedkoopste wordt voor je geselecteerd.

Reisverzekering vergelijken

Ga je weleens een weekendje weg, maak je regelmatig een stedentrip, of ga je een aantal keer per jaar op vakantie naar het buitenland, dan is het veel voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.
Ga je maar 1 keer per jaar op vakantie dan is het te overwegen om een kortlopende reisverzekering af te sluiten.
Voor een gezin met twee kinderen is het al bij een vakantie van 2 weken voordeliger om een langlopende reisverzekering af te sluiten in plaats van een kortlopende verzekering
Bij het vergelijken van je reisverzekering is het belangrijk om de goedkoopste reisverzekering te vinden met de juiste dekkingsgraad. Online kan je verschillende reisverzekeringen met elkaar vergelijken en gelijk afsluiten.

Waar moet je op letten bij het afsluiten?

Vergelijken is eenvoudig maar je moet op een aantal dingen letten? De belangrijkste punten waar je aandacht aan moet besteden zijn: je premie die je gaat betalen, de gewenste dekking en voorwaarden. Wij hebben voor jou alle premies gesorteerd voor alle doorlopende en annuleringsverzekeringen. Zo vind je makkelijk en snel de goedkoopste reisverzekering met de door jouw geselecteerde dekkingen en voorwaarden die aansluiten bij je persoonlijke wensen.